zaterdag 18 januari 2014

Lieke van Lexmond wil weer naakt in Playboy


Lieke van Lexmond wil weer naakt in Playboy

Als het aan Lieke van Lexmond ligt gaat ze binnenkort weer uit de kleren.

Lieke wil best nog een keer in Playboy, zo vertelt ze in magazine Vrouw. “Ik vond de Playboyshoot ontzettend leuk om te doen en ik zou het 't liefst nog een keer doen.” Hiermee zou ze Tatjana Simic achterna gaan als nationale Nederlandse Playboy model.

Lieke houdt van naakt fotografie en kan een vrouwenlichaam ook wel waarderen. “Ik vind een vrouwenlichaam gewoon heel mooi, daar voel ik echt geen gêne bij", aldus Lieke. "Ik denk omdat ik vrij ben opgevoed.”

Zichzelf figuurlijk blootgeven vindt La Lexmond daarentegen wel lastig. “Als je bekend bent, wil je toch een bepaalde intimiteit voor jezelf houden. Inderdaad, relaties, waar bij mij altijd druk over wordt gespeculeerd.”


Na Marly van der Velden, die naakt poseerde voor het 2013 kerstnummer van de Playboy, zou er met Lieke van Lexmond weer een GTST-actrice en bekende Nederlandse vrouw in al haar schoonheid naakt te bewonderen zijn in het grootste mannenblad van Nederland.

RTL collega Gigi Ravelli wil dan weer niet naakt poseren.

Gigi Ravelli vond de Playboy-reportage van haar GTST-collega Marly van der Velden meer dan prachtig, maar ze is absoluut niet van plan haar voorbeeld te volgen.

Zelfs niet als ze van het Playboy-geld een huis met een leuke tuin kan kopen, vertelt ze in TROS Kompas. "Marly staat naakt in het decembernummer. Dat vind ik echt superleuk voor haar, maar bij mij past het niet. Ik zou me daar niet prettig bij voelen, zo geheel bloot op de cover." Wel ging ze een aantal jaar geleden bíjna uit de kleren, in bikini en sexy hot badpak, voor mannenblad FHM.

Kennelijk houdt Gigi rekening met haar imago, want ook bepaalde televisieprogramma's hoeven niet op haar te rekenen. "Qua acteerwerk kun je me overal voor bellen, behalve naaktscènes dan, maar ik zou niet snel meedoen aan een Big Brother-achtig programma.”


Lieke van Lexmond: 'Een onverzorgde man kan echt niet'

Een man moet volgens actrice en presentatrice Lieke van Lexmond vooral verzorgd zijn, humor hebben en open minded zijn.

Waar knap je op af bij een man?

“Als hij geen humor heeft, onverzorgd is en als iemand niet open minded is. Met andere woorden, geen échte interesse in anderen. Dat vind ik de grootste afknapper. Gek genoeg heb ik helaas wel het talent gehad ze een aantal keer juist op die laatste eigenschap uit te zoeken!”

 Als je geen actrice/presentatrice was geworden, wat was je dan gaan doen?

“Ik was vijf toen ik begon in dit vak. Dit is het enige wat ik ooit gewild heb. Toen Goudkust aan het begin van mijn carrière van het ene op andere moment stopte, en iedereen dus plotsklaps op straat stond, wilde ik niet mijn hand ophouden bij een uitkeringsinstantie. Toen ben ik een paar maanden secretaresse geweest. Vond ik heel leuk, ik speelde namelijk secretaresse. Ik maakte er een rol van, haha!”

 Als God bestaat, wat hoop je dan dat Petrus tegen je zegt bij de hemelpoort?

“‘Kom verder, we zaten al op je te wachten. Je vrienden die er al niet meer waren, zijn er al en we hebben verrukkelijke wijn, geweldig eten, veel bloemen en gezelligheid.’ Ik hoop dus dat het leven aan de andere kant dezelfde fun heeft als hier op aarde.”

‘Ik ga het liefst weer naakt in Playboy’: Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond (31) is vanaf eind januari te zien in de film De Toscaanse Bruiloft. Ze zit midden in de tv-opnames van Everybody Dance Now en is vanaf maart ook te zien in Expeditie Poolcirkel. Kan Lieke van Lexmond eigenlijk wel keuzes maken of wil ze altijd alles tegelijk?

Irene Moors: Lieke van Lexmond heeft hele mooie borstjes

Vanaf zaterdag wordt het weer lachen in de Nederlandse huiskamers, want Carlo en Irene Moors komen met een nieuw seizoen van de TV Kantine. En dat is voor heel wat bekende gezichten toch even slikken.

Uiteraard vinden de BN'ers een grote eer dat ze nagedaan worden… en ook een beetje eng. "Ik vind het echt hilarisch dat ze me nadoen, maar ik vind het wel spannend," vertelt Lieke van Lexmond aan RTL Boulevard. Carlo Boszhard weet precies wat Lieke zo speciaal maakt: "Die tieten van Lieke van Lexmond." Irene Moors heeft een ietwat andere boezem. De grote vraag is: hoe doet Irene het? "Het is een mysterie, want Lieke van Lexmond heeft hele mooie fijne borsten en ik heb iets meer, mijn borsten zijn een cupmaat groter. Dus waar heb ik boel gelaten?"

Ruud Feltkamp moet soms echt tot aan het gaatje. De acteur, vooral bekend uit Goede Tijden, Slechte Tijden, maakt soms draaidagen van ruim twintig uur. Hij was afgelopen zomer druk met de opnames van de romantische komedie Toscaanse Bruiloft van Johan Nijenhuis, maar moest tussendoor ook gewoon zijn soaprol blijven opnemen.

"In de film zit een grote vechtscène tijdens een trouwdiner waarin zowat de hele familie en al het hotelpersoneel met elkaar op de vuist gaat", vertelt de 24-jarige Feltkamp. "Daar word je als gezonde Hollandse jongen natuurlijk enthousiast van, maar we begonnen om 10.00 uur 's ochtends al met repeteren en de opnames duurden de hele nacht. Daarna ben ik op een vliegtuig gestapt naar Schiphol, daar de taxi ingestapt en de studio van GTST in gehold. Toen had ik er dus een werkdag van zo'n 24 uur op zitten."

"Ik had net tijd om te douchen", lacht Feltkamp. "Heel gaaf, en het gaf een enorme voldoening, maar ik ben nog nooit zo snel in slaap gevallen als die avond. Gelukkig zagen de opnames er allemaal goed uit."

In Toscaanse Bruiloft speelt Feltkamp de broer van de bruidegom, een rol van Diederik Ebbinge. De hoofdrollen zijn voor Jan Kooijman en Sophie van Oers, en ook Lieke van Lexmond, Simone Kleinsma, Ernst-Daniel Smid en Matteo van der Grijn zijn te zien. De film gaat op 30 januari 2014 in première.

Lieke van Lexmond geeft zich graag bloot

Lieke van Lexmond heeft er geen problemen mee om zich letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Dat vertelt de presentatrice in Britt en Ymke stellen vragen.

"Dat klopt wel, ja. Ik vind mezelf geen playmate, maar ik heb natuurlijk wel twee keer Playboy gedaan als mezelf en vond dat onwijs leuk, een hele leuke ervaring", zegt ze. "En ook figuurlijk ben ik redelijk open, niet in alles, maar wel dat ik dingen deel en dat ik daar niet zo moeilijk over doe."

De 30-jarige brunette beseft maar al te goed dat mensen naar haar blote borsten en tepels kijken en haar pikante foto's veel mannen in vuur en vlam zetten. "Je hebt regelmatig dat je op straat loopt en dat mensen zeggen: 'Nou, toppertje hoor, we hebben 'm thuis, toppertje'."

Een beetje vreemd vindt Lieke van Lexmond zulke reacties wel. "Dan denk je, oké, wat heb je er precies mee uitgespookt", zegt ze. "Aan de andere kant moet je daar niet te veel over nadenken."


2 opmerkingen: