maandag 14 mei 2012

Lieke van Lexmond in datingshow Mag ik u kussen?


Lieke van Lexmond in datingshow Mag ik u kussen?


Drie cabaretiers strijden om de kus van een prachtige bekende Nederlandse vrouw, Lieke van Lexmond. Met spitsvondige grappen, romantische gedichten en tedere liedjes proberen de mannen elke week het hart van een andere schone dame te raken.

Wie met zijn woorden haar het meest betovert, krijgt uiteindelijk de mooiste prijs van de Nederlandse televisie: een welgeplaatste en felbegeerde zoen van Lieke van Lexmond.

Humor, intelligentie en improvisatie in nieuwe verleidingsshow. Presentatie: Art Rooijakkers.

Philippe Geubels, Jandino Asporaat en Peter Pannekoek dingen naar de hand en mond van RTL actrice en presentatrice Lieke van Lexmond.

Deze week strijden ze namelijk om de zoen van Lieke van Lexmond.

Mag ik u kussen? is een Nederlandse humoristische 'datingshow' die vanaf 25 september 2011 op televisie wordt uitgezonden door de AVRO. De show is gebaseerd op het gelijknamige programma van de Vlaamse zender Canvas. Het tweede seizoen ging van start in april 2012.

Drie komedianten, twee Nederlandse en één Vlaamse, binden de strijd met elkaar aan om de gunsten van een bekende Nederlander, in de regel een vrouw. Het spel bestaat uit verschillende rondes, en na elke ronde deelt Lieke van Lexmond in het geheim punten uit aan de comedians.

Na de ronde 'Het vragenvuur' wordt onthuld welke van de drie deelnemers de minste punten heeft. Deze deelnemer is de zogeheten 'loser' en valt af.

De overige twee komedianten nemen het nog één keer tegen elkaar op, waarna Lieke van Lexmond bekend maakt wie het wat haar betreft het best heeft gedaan en dus de winnaar is. Deze winnaar mag aan het eind van het programma de sexy actrice en presentatrice Lieke van Lexmond kussen.

Naar Vlaams voorbeeld worden in de laatste uitzending van het seizoen de rollen omgedraaid en zullen drie vrouwen strijden om de kus van een begeerlijke man, namelijk cabaretier en acteur Viggo Waas.

De presentatie van Mag ik u kussen? is in handen van Art Rooijakkers.

Drie cabaretiers strijden om een zoen van Lieke van Lexmond.

Vorig seizoen vochten cabaretiers onder andere om een kus van Katja Schuurman, Jennifer Hoffman, Victoria Koblenko en Do.

Ook dit jaar doen ze hun uiterste best om een kus van vrouwen van dit kaliber te krijgen, zoals Gigi Ravelli, Halina Reijn, Nicolette Kluijver en Lieke van Lexmond.

Drie markante mannen strijden om de kus van één verleidelijke Nederlandse vrouw. Dit alles zie je in Mag ik u kussen op Nederland 3.

In Mag ik u kussen proberen drie comedians een bekende sexy Nederlandse vrouw die hot is met romantiek, poëzie, intelligentie en humor te verleiden. De presentatie van de humoristische datingshow van de AVRO is in handen van Art Rooijakkers.

Wekelijks strijden drie mannen om de kus van een stijlvolle vrouw. Welke man Lieke van Lexmond het meest weet te verleiden zie je aan het eind van de show wanneer hij/zij een prachtige kus aan de winnaar mag geven. In de eerste aflevering van het uit België afkomstige programma-idee strijden Jandino Asporaat en Klaas van der Eerden om een kus van Katja Schuurman.

Niet alleen kussen met Lieke van Lexmond
Aan het programma doen Jennifer Hoffman, Victoria Koblenko, Gigi Ravelli, Halina Reijn, Nicolette Kluijver, Lauren Verster, Kim Feenstra, Suzan Visser en Annette Gerritsen mee als de te verleiden vrouw.  Het mannenleger dat om de kus strijdt, bestaat uit onder anderen Jandino Asporaat, Klaas van der Eerden, Murth Mossel, Edo Brunner, en Roué Verveer. In elke aflevering zal ook een Belgische comedian zich mengen in de strijd.

1 opmerking: