zaterdag 10 november 2012

Lieke van Lexmond heeft geen moeite met naakt foto's in Playboy


Lieke van Lexmond heeft geen moeite met naakt foto's in Playboy

Lieke van Lexmond heeft er geen problemen mee om zich letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Dat vertelt de sexy presentatrice in het RTL programma Britt en Ymke stellen vragen.

Playboy-aflevering Britt & Ymke Stellen Vragen met Lieke

In de derde aflevering van Britt & Ymke Stellen Vragen krijgen de reality-sterren het lastig. In de eerste twee shows kwamen Catherine Keijl en Gordon langs, twee mensen die makkelijk spreken en niet al te krampachtig doen over hun privéleven. Nu komt Lieke van Lexmond naar het studiootje van Britt & Ymke. En Lieke, dat is nou niet de BN’er die in interviews echt veel prijsgeeft.

Het thema van deze aflevering is Bloot poseren in de Playboy. Het duo gaat onder meer op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy. Ze willen weten waarom Britt wel gevraagd is voor de Playboy en Ymke niet. Ook praten de dames met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft gekozen om zich niet naakt te laten fotograferen voor het blad, alleen in lingerie.

 Lieke liet zich dan weer wel naakt fotograferen voor de cover: "Dat klopt wel, ja. Ik vind mezelf geen playmate, maar ik heb natuurlijk wel twee keer Playboy gedaan als mezelf en vond dat onwijs leuk, een hele leuke ervaring", zegt Lieke van Lexmond. "En ook figuurlijk ben ik redelijk open, niet in alles, maar wel dat ik dingen deel en dat ik daar niet zo moeilijk over doe."

De 30-jarige sexy brunette beseft maar al te goed dat haar pikante foto's veel mannen in vuur en vlam zetten. "Je hebt regelmatig dat je op straat loopt en dat mensen zeggen: 'Nou, toppertje hoor, we hebben 'm thuis, toppertje'."

Een beetje vreemd vindt Van Lexmond zulke reacties wel. "Dan denk je, oké, wat heb je er precies mee uitgespookt", zegt Lieke van Lexmond. "Aan de andere kant moet je daar niet te veel over nadenken."
 

1 opmerking: