woensdag 28 mei 2014

Lieke van Lexmond wilde vriend niet bij debuut De Parade


Lieke van Lexmond wilde vriend niet bij debuut De Parade

Lieke van Lexmond wilde niet dat haar vriend Jurriaan naar haar eerste voorstelling van het stuk Ik Hou het Hier Niet Meer Uit kwam kijken. Ze was te nerveus.

Lieke van Lexmond wilde absoluut niet dat haar vriend Jurriaan Oerlemans haar bij de eerste voorstelling van het theaterstuk Ik Hou het Hier Niet Meer Uit kwam bekijken. De 30-jarige actrice speelde donderdag voor het eerst in het stuk van het reizende theaterfestival De Parade, dat tot en met augustus door Nederland toert.

Van Lexmond was naar eigen zeggen 'bloednerveus' voor het optreden. "Ik had zo'n buikpijn van de stress", zei ze vrijdag in RTL Boulevard. "Als hij dan ook in de zaal zit, wil ik me nog meer uitsloven en dan gaat het voor geen meter."

De actrice is dolblij met haar nieuwe liefde, met wie ze sinds begin dit jaar samen is. "Ik ben blij dat hij in mijn leven is, het is een ontzettend leuke tijd", jubelt Lieke van Lexmond over haar dertien jaar oudere vriend. "Het is een hele bijzondere man en ik ben blij dat hij er is."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten