maandag 23 april 2012

Kledingstijl Lieke van Lexmond en prinses Máxima populair bij Nederlandse vrouw


Kledingstijl Lieke van Lexmond en prinses Máxima populair bij Nederlandse vrouw

Als vrouwen kleding mochten lenen van een BN’er willen ze het liefst de garderobe van prinses Máxima of Lieke van Lexmond. Dit blijkt uit een enquête naar shopgedrag van kledingadviessite StyletoYou onder 924 bezoekers.

Uit het onderzoek komt ook naar voren dat meer dan driekwart van de Nederlandse vrouw wel eens een miskoop begaat. Meer dan de helft van de vrouwen voelen zich achteraf niet prettig in het aangeschafte kledingstuk. Een kwart geeft toe dat de kleding niet zo goed bleek te staan als zij in eerste instantie dachten.

Borsten blijken het meest gewaardeerde lichaamsdeel te zijn onder de bezoeksters, gevolgd door de benen, buik en billen. Dit blijkt ook uit de vele complimenten die vrouwen ontvangen over hun borsten. Slechts 4 procent krijgt complimenten over het gezicht.

De kledingstijl van prinses Máxima blijkt het meest populair. Een kwart van de ondervraagden zou graag van garderobe willen wisselen met de prinses. Ook de stijl van ex GTST soapie Lieke van Lexmond (19 procent), Sylvie van der Vaart (16 procent) en Wendy van Dijk (15 procent) zijn populair.

Jurkje van Lieke van Lexmond te leen?

Leen jij wel eens kleding van een vriendin of een zus? Wat zou het leuk zijn als je eens wat mocht lenen van een BN’er...

Als vrouwen kleding of sexy lingerie mochten lenen van een bekende Nederlandse vrouw dan kiezen ze het liefst voor de stijl van prinses Máxima of Lieke van Lexmond. Dit blijkt uit onderzoek van een Nederlandse kledingadvieswebsite onder 924 bezoekers.

Maar liefst 23 procent zou iets willen lenen uit de kledingkast van Máxima, gevolgd door die van oud Goede Tijden, Slechte Tijden actrice Lieke van Lexmond (19%), Sylvie van der Vaart (16%), Wendy van Dijk (15%) en Carice van Houten (14%).

1 opmerking:

  1. lieke van lexmond is super mooiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!, maar sylvie van der vaart nog mooier i love you

    BeantwoordenVerwijderen