vrijdag 13 juli 2012

Stabilo Spellingstrijd presentatrice Lieke van Lexmond terug naar kapsel met lang haar


Stabilo Spellingstrijd presentatrice Lieke van Lexmond terug naar kapsel met lang haar

Nu Lieke van Lexmond weer op zoek moet naar een nieuwe man in haar leven, heeft ze zichzelf bijpassende sexy lange lokken en kapsel aangemeten.

De actrice, die een half jaar geleden haar lange haar inruilde voor een halflange boblijn, heeft door middel van nieuwe hairextensions weer een weelderige lange haardos.

Op Twitter plaatste Lieke een foto van haar nieuwe coupe met het bijschrift " Welcome back long hair!".

Lieke van Lexmond verbrak begin deze maand na vijf maanden haar relatie met de 13 jaar oudere Jurriaan Oerlemans, de broer van Reinout en zwager van Danielle Overgaag.

Lieke van Lexmond had gewoon zin in lang haar

Dat Lieke van Lexmond weer met lang haar te bewonderen is, heeft niets te maken met een zoektocht naar een nieuwe liefde. Dat laat ze weten op Twitter.

"Gedaan omdat IK daar zin in had en zeker niet voor zoektocht naar man. Maar ach...", zo reageert ze op een bericht uit De Telegraaf, waarin staat dat haar hairextensions haar moeten helpen bij het vinden van een nieuwe liefde in haar leven.

Woensdag plaatste de presentatrice op Twitter een foto van zichzelf met haar nieuwe kapsel. "Welcome back long hair!", schreef ze erbij.

Lieke verbrak onlangs haar relatie met Jurriaan Oerlemans.

RTL presentatrice Lieke van Lexmond gaat dus weer met lang haar door het leven. Onlangs gingen zij en Jurriaan Oerlemans uit elkaar, wie daarom denkt dat de zoektocht naar een nieuwe man de reden was om weer lang haar te nemen, heeft het mis.

Ook Doutzen Kroes is fan van Liekes nieuwe kapsel. 'Wauw!! Mooi je lange haren weer terug;))', twitterde het supermodel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten