zaterdag 2 juni 2012

Lieke van Lexmond is favoriet bij jonge TV kijkers


Lieke van Lexmond is favoriet bij jonge TV kijkers

Lieke van Lexmond krijgt een Kids' Choice Award. Ze is namelijk door haar jonge fans verkozen tot favoriete artiest uit Nederland/België.

Zij konden de afgelopen maand stemmen op de website van Nickelodeon.

De actrice mag haar prijs in Los Angeles in ontvangst nemen. Voordat ze haar prijs krijgt, mag de presentatrice eerst haar entree maken over een oranje loper.

Naast de sexy ex GTST-ster Lieke van Lexmond waren ook Dennis Weening, Gers Pardoel en Pip Pellens in de race voor deze award. Genomineerden in andere categorieën zijn onder anderen Johnny Depp, Daniel Radcliff, Sofie Vergara, Justin Bieber, Emma Watson, Usher, Katy Perry en Bruno Mars.

Tijdens de awardshow geven Katy Perry en boyband One Direction een optreden. Het muziekspektakel is op 1 april bij de tv-zender te zien. Patrick Martens doet dan verslag vanaf de oranje loper.

Lieke van Lexmond wint Beauty Award

Voor de 27ste keer zijn door de Vereniging van Cosmetica Journalisten de Astir Awards uitgereikt. Lieke van Lexmond is hot en won de prijs Best Beauty Style, vanwege haar uitblinkende ‘beauty looks’.

De felbegeerde Beauty Astirs worden ieder jaar toegekend aan de meest vernieuwende, bijzondere of opvallende cosmeticaproducten van het afgelopen jaar. De onafhankelijke jury bestaat uit 40 toonaangevende cosmeticajournalisten.

Dit jaar was er een record aan het aantal inzendingen. Er waren 245 inzendingen voor 16 categorieën, zoals beste make-up, huidverzorging, parfum, haar, lichaamsverzorging, allen in de massa en luxe markt. Dit jaar waren er drie nieuwe categorieën; beste salonmerk, beste beauty discovery en beste beautystyle, een prijs die uitgereikt wordt aan een bekende vrouw uit de media die volgens de vakjury uitblinkt in haar ‘beauty looks’.

De winnaars

De prijzen werden uitgereikt door make-upartist en tv-persoonlijkheid Thijs Willekes.

1. Best make-up massmarket is gewonnen door Rimmel met de Kate Moss lipstick.
2. Luxe make-up won Burberry met hun make-upcollectie.
3. Vichy NutriExtra won de award voor best bodyproduct massmarket
4. De jury noemde de Philips Lumea, het ontharingsapparaat voor thuis, de uitvinding van de eeuw. Daarom won Philips de prijs voor luxe bodycare.
5. De Andrelon droogshampoo, die na een aantal weken al was uitverkocht, won de Astir voor hair massmarket.
6. Ecologische producten zijn populair. Het product Rahua Shampoo ontving de award voor luxe hair vanwege de goede combinatie tussen eco en luxe.
7. Beste parfum massmarket was Yves Rocher Moment de Bonheur. Hiervan houdt de geur volgens de jury lang en is de prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend.
8. In de luxe parfums ging Violet Blonde van Tom Ford er met de prijs vandoor, vanwege de moderne geur met een hang naar de jaren ’70.
9. De Ultra Calming lijn van Dermalogica won best salon brand.
10. Er viel nog een ‘ eco’ product in de prijzen; voor beste niche ging de prijs naar Snowberry Bright Defense.
11. De BB cream van Garnier is een product dat al meerdere prijzen heeft gewonnen en nu ook de Astir award in ontvangst mocht nemen voor best skincare massmarket.
12. De jury vond de futuristische receptuur van Lancôme serum Visionnaire bijzonder en mocht daarom de award voor best skincare luxe market in ontvangst nemen. Deze zomer stond in een Engelse krant dat Kate en Pippa Middleton liefhebber zijn van dit product.
13/14. Beste beauty discovery award massmarket ging naar Inneov Zongevoeliheid Concentraat en in de luxe markt naar La Prairie Cellulair Power Infusion.
15. Ook werd gekeken naar mannenproducten. Het scheersysteem van Wilkinson Hydra-5 werd verkozen tot beste mannenproduct.
16. American Crew ontving de award voor best man luxe onder andere vanwege de stoere uitstraling.

Lieke van Lexmond

Willekes eindigde de uitreiking met de prijs voor Best Beauty Style Astir. De motivatie van de VCJ-jury: “Lieke van Lexmond blinkt uit in haar ‘beauty looks’. Ze is een natural beauty die de laatste trends volgt, altijd perfect verzorgd eruit ziet, en het afgelopen jaar regelmatig voor de bekende magazines heeft meegewerkt aan prachtige beauty- en modeshoots."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten