woensdag 11 april 2012

Lieke van Lexmond ziet toekomst met nieuwe liefde Jurriaan Oerlemans, broer van Reinout


Lieke van Lexmond ziet toekomst met nieuwe liefde Jurriaan Oerlemans, de broer van Reinout.

De aanhouder wint. De oudere broer van Reinout Oerlemans, Jurriaan, heeft maanden achter Lieke van Lexmond aangelopen, maar nu krijgt hun liefde officieel een kans. De actrice bekende dit Paasweekend dat zij hun relatie ’serieus’ neemt. „We zijn in Los Angeles een week op vakantie geweest."

En ik durf nu te zeggen: ik denk dat we een toekomst samen hebben.” Lieke van Lexmond geeft schoorvoetend toe dat hun vrienden en kennissen het allang hadden gezien. „Jurriaan en Lieke zijn voor elkaar geboren. De fundering onder hun relatie is beter dan Lieke ooit meemaakte. Ze verdienen elkaar”, zeggen mensen uit hun omgeving. Ook de sportieve Jurriaan straalt weer sinds hij de blonde sexy Lieke aan zijn zijde weet. „Hij heeft een zware tijd achter de rug.”

Twee jaar geleden werd Jurriaan verlaten door zijn toenmalige vrouw. Ze hebben samen drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar en Lieke van Lexmond heeft die kinderen ook al ontmoet. De actrice en presentatrice blijft zelf liever discreet over haar nieuwe relatie. Een goede vriendin vertelt echter: „Lieke heeft er best over moeten nadenken of ze wel een verbintenis met Jurriaan wilde beginnen. Hij brengt tenslotte een hele geschiedenis mee. En zij vindt eigenlijk dat je juist voor de kinderen moet proberen een huwelijk toch zo lang mogelijk stand te laten houden. Maar ze is ervan overtuigd geraakt dat geen van beiden dat eigenlijk nog voor mogelijk hield."

Lieke van Lexmond openhartig over nieuwe liefde

De liefde tussen Lieke van Lexmond en Jurriaan Oerlemans is sinds twee maanden als 'officieel' te bestempelen. De actrice was echter niet direct verliefd op de broer van Reinout Oerlemans.

"We kennen elkaar al wat langer, maar sinds twee maanden is het dikke mik tussen ons," vertelt Lieke van Lexmond enthousiast in RTL Boulevard. "We voelen wat we voelen en dat is heel fijn. Maar we doen het rustig aan."

Jurriaan heeft al drie zoons uit een vorige relatie. "Daar kies je niet voor, maar ik ben verliefd en niet zo'n beetje ook. Zijn kinderen zijn geweldig en ik omarm ze." Meer wil Lieke van Lexmond niet over de prille relatie kwijt. "Ik wil niet stiekem doen, maar het hoe en wat dat hou ik liever voor mezelf. We hebben het geweldig samen en verder zien we wel hoe het loopt."

Jurriaan volgt polospeler Aki van Andel op, waarmee de actrice enkele maanden geleden aan het daten was. De broer van Reinout is bedrijfsmakelaar en heeft in zijn jonge jaren geld geïnvesteerd de erotische website met seks filmpjes youporn.com, de hardcore tegenhanger van video site You Tube, waarmee hij nog steeds wordt geplaagd.

Jurriaan werd twee jaar geleden verlaten door zijn toenmalige vrouw, uit die relatie heeft hij drie kinderen. "Lieke heeft er best over moeten nadenken of ze wel een verbintenis met Jurriaan wilde beginnen", vertelt de bekende van Lieke van Lexmond. "Hij brengt tenslotte een hele geschiedenis met zich mee."

De 30-jarige Lieke van Lexmond had eerder een relatie met toetsenist Jeroen Rietbergen. Daarna had ze een knipperlichtrelatie met GTST-acteur Mark van Eeuwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten