woensdag 25 april 2012

'Lieke van Lexmond gedroomde opvolger Humberto Tan bij RTL Boulevard'


'Lieke van Lexmond gedroomde opvolger Humberto Tan bij RTL Boulevard'

Wie o wie wordt de opvolger van Humberto Tan bij RTL Boulevard? De ogen van het kijkerspubliek zijn gericht op John Williams en Beau van Erven Dorens. Maar ingewijden fluisteren dat een ’gevaarlijke outsider’ op de loer ligt: Lieke van Lexmond!

Een internetpoll op Privé.nl wijst uit dat John Williams, Beau van Erven Dorens en Daphne Bunskoek de top drie van gewenste opvolgers van Humberto vormen. Beau, die enkele jaren geleden RTL verruilde voor SBS: „Ik voel me gevleid dat lezers me daar wel terug zouden willen zien. RTL Boulevard was een geweldige periode."

RTL-woordvoerder Jaap Paulsen zegt dat de zender nog geen kandidaat op het oog heeft: „We zijn bezig met screentesten dus het kan nog alle kanten op.

Gelukkig hebben we ook geen haast. Humberto blijft nog tot de zomervakantie.” Volgens ingewijden zou Lieke van Lexmond echter de gedroomde opvolgster van RTL Nederland zijn bij RTL Boulevard.

’Anchorman’ Albert Verlinde verzekert desgevraagd dat de opvolger een nieuw gezicht zal zijn. „Het is natuurlijk heel leuk dat Beau en Daphne weer worden genoemd, maar ik denk dat we beter fris de toekomst in kunnen gaan. Ook de vaste invallers van het programma staan niet op het lijstje.”

Deze uitspraak van Albert Verlinde vergroot de kans dat Lieke van Lexmond de opvolgster wordt van Humberto Tan bij RTL Boulevard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten