dinsdag 6 november 2012

Lieke van Lexmond: ‘RTL neemt mij serieus’


Lieke van Lexmond: ‘RTL neemt mij serieus’

Lieke van Lexmond heeft het gevoel dat ze serieus genomen wordt door haar werkgever RTL. Dat vertelt de presentatrice aan Televizier. Hoewel Van Lexmond nog geen werk voor het najaar heeft, vertrouwt ze op haar bazen. “Er is nog niets concreet over wat ik in het najaar ga doen, maar ik maak me geen zorgen. De samenwerking met RTL is heel bijzonder. Ze luisteren goed naar mijn wensen en nemen me serieus. Dat vind ik heel fijn“, zo laat de 30-jarige tv-ster weten.

De tv-persoonlijkheid staat aan het begin van haar tv-carrière. “We zijn aan het bouwen, maar ik moet even afwachten of er ruimte en tijd is voor een nieuw programma met mij.”

Lieke van Lexmond leert op haar eigen manier te presenteren. “Nee, ik heb op dit moment geen presentatiecoach. Die bieden ze me wel aan bij RTL, maar door de drukte ben ik daar nog niet aan toegekomen. Ik heb het tot nu toe op gevoel gedaan en ik leer veel van de mensen om me heen.”

Ze kijkt haar programma’s regelmatig terug. “Het kan geen kwaad beelden van jezelf terug te kijken. Dan zie ik bijvoorbeeld dat ik te veel praat of te veel woorden gebruik.”

Of ze dit najaar terugkeert met Het Zesde Zintuig? Lieke van Lexmond: “Dat is goed bekeken en ontvangen. Volgens mij staat RTL wel open voor een vervolg, maar ik weet niet wanneer.”
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten